Organisatie Raad van Bestuur


De raad van bestuur (RvB) bestaat uit Pascale Voermans en Ed Berends en bepaalt het algehele beleid van SGE. Daarbij gaat het onder andere om de strategische koers, de missie en de ambitie van SGE. Dit alles in relatie tot maatschappelijke, politieke en financiële ontwikkelingen.

 Mevr. drs. P.J.W.M. (Pascale) Voermans

Voorzitter Raad van Bestuur

 Drs. E.R.J. (Ed) Berends
Lid Raad van bestuur 

Pascale Voermans is sinds 1 september 2017 voorzitter van de Raad van Bestuur. Zij heeft een ruime ervaring in de (eerstelijns) zorgsector. Van 2009 tot haar start bij SGE was zij achtereenvolgens manager zorginkoop eerstelijnszorg en manager zorginkoop medisch specialistische zorg bij zorgverzekeraar Menzis. 

"
De uitdaging in de zorg is de komende jaren meer te doen met minder mensen en middelen. Dat is geen bedreiging maar een kans om echt veranderingen door te voeren: in hoe we zorg leveren, in hoe we gezondheid bevorderen en in hoe we samenwerken."

               

Ed Berends is huisarts en is sinds 1 september 2012 lid van de raad van bestuur van SGE. Ed is sinds 1 mei 1988 werkzaam bij SGE. Voordat hij lid raad van bestuur werd was hij 10 jaar centrummanager van SGE Stratum. Ed is de inspirator om kwaliteit van de geïntegreerde zorg te verbeteren waarbij de focus ligt op patiëntparticipatie en communicatie.

"De grote uitdaging waar we als SGE voor staan is om in het veranderende zorglandschap persoonlijke, patiëntgerichte zorg te (blijven) bieden met oog voor dat wat de buurt, de wijk en de stad nodig heeft. Dit alles goed organiseren is de opdracht voor ons; voor nu, maar zeker ook voor de toekomst."


 

 


 Ik ben Anton van den Bosch, sinds 2003 werkzaam als fysiotherapeut en in 2013 heb ik mijn Master Sportfysiotherapie behaald. 

Naast mijn specialisatie op sportgebied ben ik aangesloten bij ClaudicatioNet. Een netwerk voor mensen met etalagebenen.

Voorafgaand aan mijn opleiding fysiotherapie heb ik gestudeerd aan het C.I.O.S. te Sittard. Daar behaalde ik mijn licenties tennisleraar A en B en mijn fitnessdiploma’s A en B.

Naast mijn werkzaamheden als (sport-)fysiotherapeut heb ik jarenlang tennistrainingen gegeven en momenteel verzorg ik de fysieke trainingen voor een aantal veelbelovende jonge tennisspelers en begeleid ik hen op medisch gebied.

               Ik ben Bas Doomen, sinds 2005 werkzaam voor SGE als fysiotherapeut en sinds 2008 afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut.

Naast mijn werkzaamheden als sportfysiotherapeut ben ik sinds 2013 ook gecertificeerd Dry Needle therapeut. Dit is een techniek waarbij men (afgeleide) pijn en stijfheid als gevolg van spierproblematiek aanpakt middels het inbrengen van een (acupunctuur) naald.

Als (para) medisch begeleider in de sport ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de waterpolo- en verschillende vechtsporten. Verder was ik tijdens mijn studie fysiotherapie werkzaam als fitnessinstructeur, met name gericht op het begeleiden bij kracht- en revalidatie training. 


 

Uitgelicht
Oproep door tekorten griepvaccins
Oproep door tekorten griepvaccins
Geplaatst: 27 oktober 2020

Door een grote vraag naar griepvaccinaties door het COVID-19 virus is er, ondanks een grotere bestelling door onze praktijken, een tekort aan griepvaccins. Bent u gezond en kreeg u alleen op basis van uw leeftijd (60-69 jaar) een uitnodiging en heeft u nog geen griepvaccinatie gehad? Wij verzoeken u om af te wachten tot nader bericht. Due to a high demand for flu vaccinations by the COVID-19 virus, despite a larger order by our practices, there is a shortage of flu vaccines. Are you healthy and did you receive an invitation only based on your age (60-69 years) and have you not yet had a flu vaccination? We ask you to wait until further notice.

Online tool ‘PsyScan’ voor patiënt en huisarts
Online tool ‘PsyScan’ voor patiënt en huisarts
Geplaatst: 22 oktober 2020

Patiënten met psychische problemen en huisartsen zijn geholpen met de PsyScan, zo blijkt uit het proefschrift van arts-onderzoeker Luc Gidding (Maastricht University) naar de effecten van de online tool. Het gebruik van het online instrument dat de huisarts helpt bij de diagnose en het kiezen van de juiste behandeling, leidt tot effectievere gepersonaliseerde zorg zonder extra kosten.

Nieuwe afhaalautomaten voor uw medicijnen
Nieuwe afhaalautomaten voor uw medicijnen
Geplaatst: 16 oktober 2020

Op twee locaties van Apotheek SGE zijn afhaalautomaten geplaatst om uw medicatie op te halen. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus wanneer het u uitkomt! De assistente helpt u graag als u het lastig vindt en vanzelfsprekend bent u informatie altijd van harte welkom in onze apotheek! There are two new locations of Apotheek SGE with a pick-up machine for your medication. You can pick up your medication 7 days a week, 24 hours a day!