For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Seks gaat niet altijd vanzelf ….
Seksuologisch spreekuur bij SGE

Seks kan ingewikkeld zijn. Seks is het resultaat van lichamelijke en emotionele processen binnen een bepaalde sociale omgeving, zoals een relatie. Soms kunnen er seksuele problemen of vragen ontstaan. Denk daarbij aan specifieke seksuele problemen bij mannen en vrouwen, relationele aspecten van seksueel functioneren en disfunctioneren, seksualiteit tijdens zwangerschap of seksuele gevolgen van trauma's. Deze problemen of vragen kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijks leven. Een seksuoloog kan u daarbij helpen. Meestal zijn er meerdere oorzaken voor het probleem en gelukkig ook meerdere manieren om hiermee om te gaan.

Huisarts en seksuoloog L. van Warmerdam-Oostweegel is sinds 1 oktober gestart met een spreekuur voor seksuele klachten. Bij haar kunt u al uw vragen over, en problemen met, seksualiteit bespreken.

Een behandeling is meestal kortdurend (4-6 gesprekken), maar kan afhankelijk van de oorzaak ook langer duren.

Voor een afspraak met seksuoloog L. van Warmerdam, kunt u binnen openingstijden bellen naar: 040 711 64 30 of stuur een mail naar prinsejagt@sge.nl.

Kijk voor meer informatie op: prinsejagt.nl/seksuologisch-spreekuur

Delen

Informatie

Geplaatst
13 oktober 2020

Onderwerp(en)
Gezondheidstips, In uw wijk, Zelfmanagement
Uitgelicht
Monique Hartings nieuw lid Raad van Bestuur SGE
Monique Hartings nieuw lid Raad van Bestuur SGE
Geplaatst: 4 maart 2021

De Raad van Toezicht van SGE heeft Monique Hartings (51 jaar) benoemd tot lid Raad van Bestuur per 1 juli 2021. Zij volgt Ed Berends op die, zoals eerder bekend is gemaakt, per die datum gaat genieten van zijn pensioen.

Antwoord op de meestgestelde vragen over Covid-19 vaccinatie
Antwoord op de meestgestelde vragen over Covid-19 vaccinatie
Geplaatst: 2 maart 2021

Lees hier de meestgestelde vragen over COVID-19 vaccinatie en een update over de COVID-19 vaccinatie oproepen. More information about the Dutch vaccination programme against COVID-19 available in English.

NPA kwaliteitskeurmerk
NPA kwaliteitskeurmerk
Geplaatst: 1 maart 2021

NPA (Accreditering van het Nederlandse Huisartsen Genootschap) is hét kwaliteitskeurmerk in de huisartsenpraktijk. Eind vorig jaar zijn alle SGE centra ge-audit door de NPA. Een kritische auditor onderzoekt op basis van gesprekken met medewerkers, vragenlijsten en checklists of de kwaliteit van de huisartsenzorg voldoet aan de richtlijnen van de NPA.

SGE staat op de eerste plek in de eHealth Meetlat van Zorgbelang Brabant en Zeeland
SGE staat op de eerste plek in de eHealth Meetlat van Zorgbelang Brabant en Zeeland
Geplaatst: 16 februari 2021

De eHealth Meetlat is een onafhankelijk onderzoek van Zorgbelang Brabant en Zeeland naar de digitale diensten van zorgverleners. Welke zorgverleners zijn het meest vooruitstrevend in het aanbieden van eHealth-basisdiensten?

Ga zelf aan de slag met het vergroten van jouw welzijn!
Ga zelf aan de slag met het vergroten van jouw welzijn!
Geplaatst: 11 februari 2021

Blijf je hangen in mentale vermoeidheid? Ben je op zoek naar positieve activiteiten of zingeving in het leven? En wil je hier zelf mee aan de slag gaan? Dan is een bijeenkomst Positieve Gezondheid iets voor jou.

Ed Berends, Lid Raad van Bestuur SGE, vertrekt bij SGE
Ed Berends, Lid Raad van Bestuur SGE, vertrekt bij SGE
Geplaatst: 8 januari 2021

De Raad van Toezicht maakt bekend dat de heer Ed Berends, lid van de Raad van Bestuur sinds 2012, per 1 juli 2021 zijn functie zal neerleggen om te gaan genieten van zijn pensioen. De Raad van Toezicht verleent Ed per 1 juli 2021 eervol ontslag.