For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

De CoronaMelder-app van de rijksoverheid is nu in heel Nederland actief! Gebruik ook de CoronaMelder-app en help mee in de strijd tegen het virus. Op deze manier beschermen wij elkaar.

De CoronaMelder-app heeft als doel om nieuwe besmettingen met het coronavirus sneller op te sporen en om mensen die in de buurt zijn geweest van een besmet persoon eerder te waarschuwen.

De app is geheel veilig en anoniem. Uw mobiel wordt namelijk gekoppeld aan een anonieme code. Het enige wat u hoeft te doen is uw bluetooth aan te laten staan. Zo kan de app achterhalen of u (langere tijd) in de buurt bent geweest van een besmet persoon.

Wanneer u voor een langere tijd dicht bij iemand in de buurt bent geweest die later besmet bleek te zijn met het coronavirus, dan krijgt u via de app een melding. Wat u kunt doen bij een positieve test of een melding, leest u op www.rijksoverheid.nl

De CoronaMelder-app is zowel voor iPhone- als Android-gebruikers te downloaden.


Delen

Informatie

Geplaatst
15 oktober 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Gezondheidstips, Zelfmanagement
Uitgelicht
Monique Hartings nieuw lid Raad van Bestuur SGE
Monique Hartings nieuw lid Raad van Bestuur SGE
Geplaatst: 4 maart 2021

De Raad van Toezicht van SGE heeft Monique Hartings (51 jaar) benoemd tot lid Raad van Bestuur per 1 juli 2021. Zij volgt Ed Berends op die, zoals eerder bekend is gemaakt, per die datum gaat genieten van zijn pensioen.

Antwoord op de meestgestelde vragen over Covid-19 vaccinatie
Antwoord op de meestgestelde vragen over Covid-19 vaccinatie
Geplaatst: 2 maart 2021

Lees hier de meestgestelde vragen over COVID-19 vaccinatie en een update over de COVID-19 vaccinatie oproepen. More information about the Dutch vaccination programme against COVID-19 available in English.

NPA kwaliteitskeurmerk
NPA kwaliteitskeurmerk
Geplaatst: 1 maart 2021

NPA (Accreditering van het Nederlandse Huisartsen Genootschap) is hét kwaliteitskeurmerk in de huisartsenpraktijk. Eind vorig jaar zijn alle SGE centra ge-audit door de NPA. Een kritische auditor onderzoekt op basis van gesprekken met medewerkers, vragenlijsten en checklists of de kwaliteit van de huisartsenzorg voldoet aan de richtlijnen van de NPA.

SGE staat op de eerste plek in de eHealth Meetlat van Zorgbelang Brabant en Zeeland
SGE staat op de eerste plek in de eHealth Meetlat van Zorgbelang Brabant en Zeeland
Geplaatst: 16 februari 2021

De eHealth Meetlat is een onafhankelijk onderzoek van Zorgbelang Brabant en Zeeland naar de digitale diensten van zorgverleners. Welke zorgverleners zijn het meest vooruitstrevend in het aanbieden van eHealth-basisdiensten?

Ga zelf aan de slag met het vergroten van jouw welzijn!
Ga zelf aan de slag met het vergroten van jouw welzijn!
Geplaatst: 11 februari 2021

Blijf je hangen in mentale vermoeidheid? Ben je op zoek naar positieve activiteiten of zingeving in het leven? En wil je hier zelf mee aan de slag gaan? Dan is een bijeenkomst Positieve Gezondheid iets voor jou.

Ed Berends, Lid Raad van Bestuur SGE, vertrekt bij SGE
Ed Berends, Lid Raad van Bestuur SGE, vertrekt bij SGE
Geplaatst: 8 januari 2021

De Raad van Toezicht maakt bekend dat de heer Ed Berends, lid van de Raad van Bestuur sinds 2012, per 1 juli 2021 zijn functie zal neerleggen om te gaan genieten van zijn pensioen. De Raad van Toezicht verleent Ed per 1 juli 2021 eervol ontslag.